neljapäev, 26. märts 2015

Eesti ANK üldkogu...mis on hetkel ja mis saab edasi

Hommikupäike tervitas rohkem kui 50 noorsootöötajat Värska sanatooriumis, alguse sai päev, mil toimus järjekordne Eesti ANK üldkogu.

Kerli Kõiv andis ülevaate NEET- noorte toetamise programmi hetkeolukorrast ning edasistest sammudest. Jagas lahkelt vastuseid tekkinud küsimustele ja kinnitas, et lõpliku info laekumise korral on ta valmis leidma muredele ja kitsaskohtadele lahenduse.

Eesti ANK tegevjuht Heidi Paabort pani meenutama nii mõnegi pikaaegse liikme ja kõrvu kikitama värskemad liikmed Eesti ANKi tegevusest ja mõjust täna ja homme, rõhutades sealjuures liikmete ehk noortekeskuste panust Eesti ANK kujunemisel ja mõju saavutamisel tänapäeval ja ka tulevikus.

Tänaseks kuulub Eesti ANK 32 erinevasse võrgustikku, jõudsasti on suurenenud tegevmeeskond ja juhatus on toime tulnud mitmekülgsete ülesannete ja väljakutsetega.

Pille Rokk viis osalejad kurssi enesehindamise ja logiraamatu mudeliga, julgustas liikmeid enesehindamist oma keskuses läbi viima ning kindlasti tagasisidet andma.

Rõõm on tõdeda, et pea igal üldkogul on Eesti ANKil hea meel võtta vastu uusi liikmeid ning sel korral liitus meiega Luunja ja Kiviõli noortekeskused.

Päeva pingelisem ja põnevam hetk saabus uue juhatuse valmisega. Sel korral olid end üles seadnud 8 kandidaati, nende seas 3 endise juhatuse liiget ja 5 uut tulijat Eestimaa eripaigust. Hääletuse tulemusel selgusid uued järgmised Eesti ANK juhatuse liikmed: Kerli Kõiv, Kristi Kruus, Tiina Sinijärv, Margit Udam ja Marek Mekk. Palju õnne ja indu kaheks aastaks.

Need on vaid osa pikast ja informatiivsest päevast. Kõikidel liikmetel on võimalus kuuldud infot lugeda Eesti ANK facebooki lehelt, samuti on kõik kuuldu ja oluline leitav liikmete meilikastis.

Värskendav on osaleda ikka ja jälle Eesti ANK üldkogudel, sest ringreisil nähtu ja üldkogul kuuldu annab alati mõtteid, ideid ning võimaluse toredaid kolleege üle Eesti taas näha.

Mõnusat kevadet täis vingeid tegevusi ja kohtumiseni järgmisel üldkogul või siis ühistes tegemistes, põnevatel koolitustel või lihtsalt kuuma teetassi taga. :)

Ivika :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar