esmaspäev, 14. september 2015

Kõik on uus ehk esimene nädal Eesti ANKis

Uskumatu, kui kiiresti aeg lendab. Alles nädal tagasi kallistasin eelneva töö kolleege eduka, tulemusrikka ja meeldiva 9 koos töötatud aasta eest Sauga Avatud Noortekeskuses ning tänaseks on möödunud 7 kibekiiret päeva noorsootöö spetsialistina Eesti ANKis.
Üleminek teisele tööle sai olema intensiivne, sest päevakorras oli Norra "Riskilapsed- ja noored" projekti vahearuande koostamine, mille raames rohkelt arvandmeid koondati ning sisulist analüüsi teostati. Olles olnud ise projekti tegevuste teostaja ning esitades Eesti ANKile soovitud aruandeid, tuli end ootamatult lülitada rolli, kus saadud informatsiooni usinalt analüüsima hakata tuli. Tuleb tunnistada, et esimene emotsioon oli, kas ma saan sellega hakkama, kust ja kuidas neid andmeid leida, liita või lahutada jne, kuid abivalmis meeskond jagas lahkelt näpunäiteid ning üheskoos sai ülesanne täidetud.
Kõik on uus, huvitav ja väljakutseid loov ning tunne on justkui koolipinki sattunud õpilasel. Aga see ongi üks põhjus, miks olla osa Eesti ANK tegevmeeskonnast.

Ivika
uuena noorsootöö spetsialistina Eesti ANKis


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar