pühapäev, 25. jaanuar 2015

Uuel aastal uue hooga...

Alanud on uus aasta. Ootamas uued tegemised ja ideed. On hea võimalus panna alus uutele traditsioonidele ning alustada Eesti ANK tegevjuhi blogi pidamist. Seda enam, et juba järgmisel aastal tähistab Eesti ANK oma 15. sünnipäeva.

Eestis on täna juba pea 5000 noorsootöötajat, kes kõik teevad oma parima, et toetada noort tema eluteel. Et noorsootöötajatel oleks tagatud kohalikul tasandil lisatuge, on Eestis loodud mitmeid ühinguid sh Eesti Avatud Noortekeskuste Ühendus, mis ühendab eelkõige noortekeskuste noorsootöötajaid. Igal ühingul on oma nišš ja ülesanded, mida just nemad saavad valdkonnas ära teha või kaasa aidata.
Selge on aga see, et kõik ei jõua iga ühingu tegemiste ja hingeeluga pidevalt kursis olla ja nii tekib ikka küsimusi, et mida te teete ja mis kasu meist neile või teistele institutsioonidele on? Suurem osa tegemistest on kindlasti nähtavad aga nagu ikka on palju tegemisi, millest igapäevaselt ei räägita ning pigem nimetatakse neid nn jooksvate küsimuste lahendamiseks, jättes tunde, et need on midagi väikest ja mitte nii olulist. Tegelikkuses eestkosteorganisatsioonide  töö seisnebki väikestes asjades, mis panevad liikuma mitmeid pikki ja olulisi protsesse ja mille mõju tihti on nähtav alles aastate pärast. Aga seetõttu ei ole need vähem olulised.

Seetõttu leiangi, et oleks oluline kirjutada seda blogi, et rääkida ühingu lavatagusest tööst ning selle kaudu hoida kõiki kursis, mis toimub noorsootöös, noortekeskuste töös või ühingu köögipoolel.
Loodan, et ka Teie leiate selle olevat põneva ning kiikate aeg-ajalt seda blogi ning avaldate arvamust, kas oleme õigel teel? Kindlasti ei tasu siit otsida lõplikku tõde. Leida võib siit minu tõlgendust olukordadest, mis mind igapäevaselt valdkonnas ümbritsevad.
Lugupidamisega,
teie, 
Heidi Paabort
Eesti ANK tegevjuht

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar